Zveme vás na odborné semináře společnosti Melzer

Dovolte, abychom vás pozvali na dva odborné semináře společnosti Melzer, a to na téma: Jak vybrat a úspěšně naimplementovat informační systém a Efektivní řízení výrobního procesu pomocí informačního systému.

Jak vybrat a úspěšně naimplementovat informační systém

Cílem semináře je seznámit účastníky s problematikou výběru, implementace a zabezpečení rutinního provozu firemního informačního systému. Ukážeme Vám, jak nejlépe nalézt rovnováhu mezi skutečnými potřebami firmy a možnostmi, které jim moderní informační systémy nabízí. Seminář je určen především pro vedoucí pracovníky, kteří plánují či stojí před rozhodnutím pořízení či změny stávajícího informačního systému.

Seminář se uskuteční ve dnech:

Více informací včetně programu naleznete zde.

Efektivní řízení výrobního procesu pomocí informačního systému

Cílem semináře je seznámit účastníky s problematikou zavádění a optimalizace řízení výrobního procesu pomocí informačního systému. Předvedeme Vám, že při použití správného informačního systému může být proces řízení výroby jednoduchý a funkční, bez enormních časových požadavků na klíčové pracovníky Vaší společnosti. Seminář je primárně určený vedoucím pracovníkům výrobních firem, kteří chtějí získat informace, jak nejlépe nalézt rovnováhu mezi skutečnými potřebami firmy a možnostmi, které jim moderní informační systémy nabízí.

Seminář se uskuteční ve dnech:

Více informací včetně programu naleznete zde.

Registraci na semináře můžete provádět prostřednictvím formuláře umístěného na adrese www.melzer.cz/registrace nebo na telefonním čísle +420 588 500 111.

Účast na seminářích je zdarma.

O společnosti Melzer

Společnost Melzer je významným systémovým integrátorem na českém trhu informačních technologií, kde působí již od roku 1992. Společnost vznikla jako ryze česká firma, v současné době má kolem 60 zaměstnanců. Za dobu své existence vyrostla v zákaznicky orientovanou a dynamicky se rozvíjející společnost, která se díky více než patnáctileté aktivní práci, bohatým zkušenostem a množství realizovaných projektů řadí mezi úspěšné a prosperující firmy v oboru informačních technologií. Melzer je největším implementačním partnerem společnosti DC Concept. Působí z Prahy, Brna a Prostějova, své zákazníky má také na Slovensku.

Melzer svým zákazníkům poskytuje promyšlená řešení na profesionální úrovni. Provádí rychlou, efektivní a projektově řízenou implementaci informačních systémů podpořenou kvalitními službami. Jádrem služeb poskytovaných v rámci komplexního IT řešení je informační systém QI od společnosti DC Concept. Systém QI s integrovaným nástrojem pro snadnou a rychlou modifikaci systému nachází uplatnění jako komplexní informační systém pro řízení organizací v oblastech výroby, obchodu a služeb. Bližší informace najdete na stránkách www.melzer.cz.


18.09.2007 - Eva Abrahámová