Hlasujte v soutěži Databázový produkt roku 2007

Dovolte, abychom vám oznámili, že počínaje dnem 29. 10. můžete hlasovat ve čtenářské části soutěže Databázový produkt roku 2007. V sedmém ročníku můžete vybírat mezi sedmi produkty - zastoupeny jsou zahraniční i jedna česká platforma. Hodnocenou oblastí je podpora zpracování nestrukturovaných dat. Čtenářské hlasování probíhá až do půlnoci, 11. listopadu.

Stejně jako v předchozích letech pořádá odborný elektronický portál, Databázový svět, také tento rok soutěž o Databázový produkt roku, a to s úmyslem ocenit nejlepší databázové produkty, které jsou dostupné na našem i zahraničním trhu. Letos jsme se zaměřili na podporu zpracování nestruklturovaných dat.

O sedmi nominacích jsme vás již informovali. Od 29. října až do 11. listopadu (23:59:59) můžete ovlivnit svými hlasy výsledek čtenářské části soutěže. Využity budou interní mechanismy pro odhalení případných duplicitních hlasů. Hlasování odborné komise a hlasování redakce již probíhá.

Oceněny budou na základě hlasování odborné veřejnosti první tři produkty s určením pořadí podle získaných bodů. Výsledky budou slavnostně vyhlášeny 29. listopadu na konferenci Databázový svět 2007, která se koná ve spolupráci s Centrem pro výzkum informačních systémů na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně.

Bližší informace, včetně hlasovacího formuláře najdete na adrese: www.dbsvet.cz.


30.10.2007 - Marek Kocan