Trendy v oblasti vyspělých databázových technologií

Dovolte, abychom pozvali na odbornou přednášku nazvanou Trendy v oblasti vyspělých databázových technologií. Přednáška se koná 22. listopadu na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně. Srdečně zváni jsou všichni zájemci z podnikové praxe a akademické sféry. Pracovníci členských a partnerských organizací CVIS-ČSSI se mohou této přednášky zúčastnit zcela zdarma.

Přednáška je zaměřena na seznámení s aktuálními trendy v oblasti vyspělých databázových technologií. Zohledňuje aktuální teoretické otázky uplatnění novinek v reálné praxi a poskytuje pohled na danou problematiku v souvislostech, které bývají na první pohled obvykle skryty. Mezi probíranými tématy tak nebude chybět ani oblast pokročilého analytického zpracování či podpory nestrukturovaných a prostorových dat.

Přednášku povede Ing. Marek Kocan, nezávislý specialista v oblasti informačně-systémového zabezpečení, který se dlouhodobě věnuje problematice databázových technologií. Marek Kocan je také provozovatelem Databázového světa, předního českého oborového portálu zaměřeného právě na databázové technologie.

Datum a místo konání:

22. listopadu 2007, ve čtvrtek, od 13.00 do 15.00
Univerzita Tomáši Bati ve Zlíně
Fakulta managementu a ekonomiky
Mostní 5139
Přednáškový sál A

Srdečně zveme všechny zájemce.


18.11.2007 - Hana Klčová