Zveme vás na seminář společnosti Melzer

Přijměte pozvánku na odborný seminář společnosti Melzer s názvem "Jak vybrat a úspěšně naimplementovat informační systém". Seminář je určen především pro vedoucí pracovníky, kteří stojí před rozhodnutím o pořízení či změně informačního systému.

Pořízení nového informačního systému je strategickým a dlouhodobým investičním rozhodnutím. Správně fungující informační systém, podporující veškeré firemní procesy, je zásadním nástrojem pro dosahování podnikatelských cílů, a proto je třeba jeho výběru, implementaci a následnému dalšímu rozvoji věnovat maximální pozornost.

Na semináři budeme mimo jiné diskutovat i na téma, zda je změna informačního systému opravdu to hlavní, co Vaše firma potřebuje. Ukážeme Vám, jak nejlépe nalézt rovnováhu mezi skutečnými potřebami firmy a možnostmi, které jí moderní informační systémy nabízí. Získáte cenné informace o přípravě, průběhu a následném předání implementačního projektu.

Seminář je určen především pro vedoucí pracovníky, kteří plánují, stojí před rozhodnutím pořízení či změny stávajícího informačního systému.

Seminář se uskuteční ve dnech:

Více informací včetně programu naleznete zde.

Registraci na semináře můžete provádět prostřednictvím formuláře umístěného na adrese www.melzer.cz/registrace nebo na telefonním čísle +420 588 500 111.

Seminář je pro všechny registrované ZDARMA.

O společnosti Melzer

Společnost Melzer je významným systémovým integrátorem na českém trhu informačních technologií, kde působí již od roku 1992. Společnost vznikla jako ryze česká firma, v současné době má kolem 60 zaměstnanců. Za dobu své existence vyrostla v zákaznicky orientovanou a dynamicky se rozvíjející společnost, která se díky více než patnáctileté aktivní práci, bohatým zkušenostem a množství realizovaných projektů řadí mezi úspěšné a prosperující firmy v oboru informačních technologií. Melzer je největším implementačním partnerem akciové společnosti DC Concept, a působí z Prahy, Brna a Prostějova, své zákazníky má také na Slovensku. Bližší informace lze nalézt na www.melzer.cz.


07.03.2008 - Eva Abrahámová