Zveme vás na workshop IFS Aplikace

Společnost ALTEC zve své zákazníky na workshop IFS Aplikace: "Neshodné výrobky". Workshop se koná při příležitosti nabídky nové komponenty, která je výsledkem zobecnění požadavků, které byly s řadou odborníků projednávány v minulosti. Nová komponenta pokrývá většinu standardních potřeb, se kterými se lze v této oblasti setkat.

Zveme vás na workshop IFS Aplikace "Neshodné výrobky", který se koná 2. dubna v Penzionu za vodou, Dvůr Králové nad Labem.

Pozvaní uživatelé i odborníci budou moci předložit své připomínky a náměty k prezentovanému řešení, které jsme připraveni dále rozvíjet a zlepšovat tak, aby co nejlépe pokrývalo potřeby uživatelů IFS Aplikací v oblasti řízení jakosti.

Program workshopu:

Podmínkou účasti je závazná přihláška do 26.3.2008 na adresu romana.larova@altec.cz

Účast na workshopu je bezplatná.

O společnosti ALTEC

Společnost ALTEC se řadí mezi přední systémové integrátory v České republice. Jako česká akciová společnost se základním kapitálem více než 10 mil. Kč působí na trhu s informačními technologiemi od roku 1991. Hlavním cílem společnosti ALTEC je poskytovat ucelená řešení, která pomáhají svým uživatelům řešit konkrétní potřeby jejich podnikatelské praxe. V oblasti ERP systémů se ALTEC opírá o produkty vlastního vývoje, ALTEC Aplikace a PERMIS a dále pak o softwarové produkty švédské společnosti Industrial & Financial Systems (IFS AB).

O společnosti IFS a IFS Aplikacích

IFS je jeden z vedoucích globálních dodavatelů podnikových aplikací, založených na komponentové architektuře. Dodává řešení, která umožňují organizacím rychle reagovat na změny trhu a umožňují flexibilnější použití zdrojů tak, aby bylo dosaženo lepší výkonnosti podniku a konkurenčních výhod. IFS Aplikace poskytují rozšířenou funkcionalitu ERP, včetně vyspělého plánování výroby (APS), řízení dodavatelského řetězce (SCM); správy majetku (EAM); údržby, oprav a revizí (MRO); řízení životního cyklu výrobku (PLM); řízení vztahů se zákazníky (CRM); a správy podnikových obchodních procesů (CPM).

Přímé zastoupení IFS AB pro Českou republiku, společnost IFS Czech s.r.o. se sídlem v Praze, byla založena v roce 2000 a od roku 2001 spolupracuje s akciovou společností ALTEC.


22.03.2008 - Romana Lárová