Zveme vás s U&SLUNO na veletrh logistiky

Společnost U&SLUNO vás srdečně zve na praktickou ukázku systému řízení skladových operací s pomocí moderní hlasové technologie. Prezentace se uskuteční v rámci doprovodného programu veletrhu For Logistic, 1. mezinárodního veletrhu dopravy, logistiky, skladování a manipulace.

Srdečně Vás zveme na praktickou ukázku systému řízení skladových operací s pomocí moderní hlasové technologie. Prezentace se uskuteční v rámci doprovodného programu veletrhu For Logistic, 1. mezinárodního veletrhu dopravy, logistiky, skladování a manipulace, který se koná ve dnech 15. – 17. dubna v Praze, v areálu PVA v Letňanech.

Předvedeme Vám unikátní řešení hlasového vychystávání, které mimo jiné "rozumí a hovoří" česky. U stánku společnosti U&SLUNO v hale 6 (B16), přímo naproti prostoru vyhrazenému pro doprovodný program, najdete aktuální informace o časech naší prezentace v jednotlivých dnech veletrhu. Rádi Vám zde také sdělíme další podrobnosti o možnostech využití hlasové technologie ve skladu, vyslechneme Vaše konkrétní potřeby a představíme celou naši nabídku pro oblast skladové logistiky.

V případě zájmu o volnou vstupenku kontaktujte Renatu Apeltauerovou na adrese rapeltauerova@u-sluno.cz nebo na telefonu 224 818 069.

Více informací o akciové společnosti U&SLUNO naleznete na www.u-sluno.cz.


10.04.2008 - Olga Vomáčková