Zveme vás na seminář: Informační technologie pro potravinářské společnosti

Již sedmý výroční seminář společnosti LCS proběhne letos 5. června v Hradci Králové. Tématem letošního ročníku budou "Informační technologie pro potravinářské společnosti, aneb efektivní obchod a výroba".

Seminář je určen především pro TOP management středních a větších firem z oblasti potravinářství a nosným tématem je představení praktických možností informačních technologií ve výrobě a obchodu. Jeho součástí bude i vystoupení manažerů z několika společností, kteří předají posluchačům své zkušenosti z konkrétních projektů, a reálné ukázky technologií pro výrobu a obchod ve vztahu k informačním systémům.

REGISTRACE JIŽ BYLA UZAVŘENA.

Termín: 5. června 2008 od 8.30 do 15.00 hodin

Místo: Prestižní prostory Nového pivovaru v Hradci Králové, Velké náměstí (http://www.pivovarhk.cz/)

Témata semináře:

• Přínosy informačních technologií v potravinářství
• Příklady řešení a optimalizace procesů
• Reference - příklady nasazení IT v potravinářství
• Vystoupení TOP managementu potravinářských společností
• Příklady nasazení automatizace technologických procesů ve výrobě
• Mobilita jako základ efektivního obchodu - praktické ukázky
• Trendy IT v potravinářství

Kromě dalších osobností na semináři vystoupí i nezávislý konzultant a publicista Lubomír Karpecki. O své zkušenosti a názory se podělí zástupci TOP managamentu společností Catus spol s r.o., Pivovar Svijany, a.s. a dalších firem.

Zájemci o bezplatnou účast na semináři se mohou registrovat na e-mailové adrese pavlina.hrobska@helios.eu nebo na www.helios.eu, případně na telefonním čísle +420 495 809 211, kde také rádi zodpovíme jakékoli dotazy.

O společnosti LCS

Společnost LCS je jedním ze tří nejvýznamnějších producentů podnikových aplikací (ERP) na českém trhu. Od května 2007 je členem nadnárodní skupiny ASSECO. Zabývá se vývojem, implementací a podporou specializovaných informačních systémů pro výrobu, služby a obchod. Produkty společnosti LCS – podnikové informační systémy Helios Red, Helios Orange a Helios Green – pokrývají nejširší spektrum potřeb podniků. Všechny systémy jsou doplněné širokou nabídkou služeb a partnerských programů. V současnosti společnost zaměstnává 211 pracovníků a v celé skupině LC, včetně poboček pracuje 245 osob.


15.05.2008 - Hana Janišová