Zveme vás na setkání uživatelů ALTEC Aplikace

Firma ALTEC zve uživatele systému ALTEC Aplikace na již tradiční setkání uživatelů ALTEC Aplikace, při kterém by chtěla zhodnotit vzájemnou spolupráci v minulém období a současně se domluvit o základních směrech rozvoje IS v budoucnosti.

Setkání uživatelů proběhne ve dnech 24. – 25.9.2008 v přátelském prostředí Penzionu za vodou ve Dvoře Králové nad Labem.

Vzhledem k úspěšnému průběhu loňského setkání zachováme loňský styl jedná - budeme se tedy snažit co nejvíce času strávit výměnou zkušeností mezi jednotlivými uživateli. Stejně jako loni budou účastníci jednání (zástupci zákazníků i pracovníci ALTECu) rozděleni do několika sekcí, ve kterých budou samostatně diskutovat.

Oproti loňskému roku je setkání rozšířeno o raut a individuelní konzultace.

O společnosti ALTEC

Implementačním partnerem společnosti IFS v České republice je akciová společnost ALTEC, jeden z předních dodavatelů podnikových informačních systémů v ČR. Společnost ALTEC byla založena v roce 1991, od roku 2001 je distributorem a implementátorem softwarových produktů společnosti IFS. Výrobním podnikům poskytuje komplexní služby zahrnující zpracování projektu implementace IS, vlastní realizaci implementace včetně vývoje a dodávky zákaznických úprav a kompletní servis provozu informačního systému.


31.07.2008 - Romana Lárová