Exact Synergy Enterprise: Řešení pro manažery v první linii

V páté části seriálu Informační systémy pro české podniky opět představíme netradiční softwarové řešení, tentokrát půjde o Exact Synergy Enterprise. Tento informační systém je natolik unikátní, že jej nelze zařadit do žádné ze známých kategorií podnikového softwaru. Není primárně určen k integraci a řízení ekonomiky, výroby a dalších interních procesů, jako ERP systémy. Nepatří ani do světa CRM, který svou funkčností výrazně přerůstá. Podívejme se, k čemu a jak lze toto softwarové řešení využít a jakým typům organizací a uživatelů může přinést největší užitek.

O seriálu Informační systémy pro české podniky

Cílem našeho seriálu je nabídnout čtenářům – manažerům, potenciálním uživatelům – hodnotnou informaci o možnostech moderních informačních systémů a dílčích IT řešení, která jsou nabízena na českém a slovenském trhu. Jednotlivé díly budou vznikat na základě osobní prezentace daného řešení dodavatelskou společností, dotazování k této prezentaci týmem CVIS a konfrontace se stávajícími uživatelskými organizacemi. Rozhodující pro uveřejnění tedy bude kvalita informací, nikoliv kvantita mnoha nepřesných údajů, jak tomu často v odborných periodicích bývá.

Každý produkt bude možné po určité době aktualizovat a doplňovat odkazy na případové studie či jiné důležité související články.

Přihlašovat vaše produkty k prezentaci a seznámit se s podmínkami zpracování a uveřejnění můžete na e-mailové adrese info@cvis.cz.


24.08.2008 - Petr Sodomka