Zveme vás na odborné semináře společnosti Melzer

Rádi bychom vás pozvali na odborné semináře společnosti Melzer. První z nich s názvem "Jak vybrat a úspěšně naimplementovat IS" se uskuteční v České republice i na Slovensku a je určen vedoucím pracovníkům, kteří stojí před rozhodnutím o změně informačního systému. Druhý v pořadí s názvem "Jak efektivně řídit výrobu?" se uskuteční v České republice a je určen vedoucím pracovníkům výrobních firem.

Seminář s názvem "Jak vybrat a úspěšně naimplementovat IS"

Výběru nového informačního systému je třeba věnovat velkou pozornost. Ukážeme Vám, jak nejlépe nalézt rovnováhu mezi skutečnými potřebami firmy a možnostmi, které jí moderní informační systémy nabízí. Zjistíte, zda je změna IS opravdu to hlavní, co vaše firma potřebuje. Získáte cenné informace o přípravě, průběhu a následném předání implementačního projektu. Na příkladech z praxe si předvedeme, jak se vyhnout častým chybám při zavádění nového systému.

Seminář je určen především vedoucím pracovníkům, kteří plánují či stojí před rozhodnutím pořízení nebo změny stávajícího informačního systému.

Seminář se uskuteční:

v České republice:
- 2. října 2008 v pobočce IBM (areál výstaviště BVV – pavilon E), Výstaviště I, Brno
- 6. října 2008 v hotelu Olšanka, Táboritská 23, Praha 3 - Žižkov
- 9. října 2008 v hotelu Imperial, Tyršova 6, Ostrava

na Slovensku:
- 16. října 2008 v hotelu Raki, Kopčianska 82/D, Bratislava
- 22. října 2008 v hotelu Best Western Palace Hotel Polom, Hviezdoslavova 22, Žilina

Více informací včetně programu naleznete zde.

Registraci na semináře můžete provádět prostřednictvím formuláře umístěného na adrese www.melzer.cz/registrace nebo na telefonním čísle +420 588 500 111. Seminář je pro všechny registrované ZDARMA.


Seminář s názvem "Jak efektivně řídit výrobu?"

Předvedeme Vám, že při použití správného informačního systému může být proces řízení výroby jednoduchý a funkční, bez enormních časových nároků na klíčové pracovníky Vaší společnosti.

V průběhu semináře budete mít možnost diskutovat s našimi konzultanty, kteří mají se zaváděním informačních systémů mnohaleté zkušenosti a jistě budou mít také pro Vás zajímavé podněty a návrhy. Získáte informace, které Vám pomohou identifikovat problematické oblasti, nalézt optimální variantu jejich řešení a vyvarovat se nejčastějších chyb.

Seminář je určen především vedoucím pracovníkům výrobních firem, kteří chtějí získat informace, jak nejlépe nalézt rovnováhu mezi skutečnými potřebami firmy a možnostmi, které jim moderní informační systémy nabízí.

Seminář se uskuteční:

- 7. října 2008 v hotelu Olšanka, Táboritská 23, Praha 3 - Žižkov
- 14. října 2008 v hotelu Parkhotel, Růmy 1393, Zlín

Více informací včetně programu naleznete zde.

Registraci na semináře můžete provádět prostřednictvím formuláře umístěného na adrese www.melzer.cz/seminar nebo na telefonním čísle +420 588 500 111. Seminář je pro všechny registrované ZDARMA.

O společnosti Melzer

Melzer, spol. s r.o. je zákaznicky orientovaná a dynamicky se rozvíjející společnost. Více než patnáctiletá aktivní práce, bohaté zkušenosti a množství realizovaných projektů ji řadí mezi úspěšné a prosperující firmy v oboru informačních technologií.

Společnost Melzer nachází uplatnění jako partner poskytující služby související s informačními systémy především v segmentech výroby, obchodu, služeb a dalších specifických oborů, jako například ve vodárenství.

QI AWARD V.I.P. - také letos získala společnost Melzer ocenění od společnosti DC Concept a.s., tvůrce prvního elastického informačního systému QI. Potvrdili jsme tak pozici největšího implementačního partnera tohoto IS, který nám díky svým kvalitám a unikátním vlastnostem umožňuje u našich zákazníků realizovat jedinečná řešení.

V říjnu 2007 tým auditorů ověřil systém managementu jakosti společnosti Melzer, spol. s r.o., který byl úspěšně certifikován dle normy EN ISO 9001:2000.


26.08.2008 - Eva Abrahámová