Zveme vás na seminář Komplexní podnikový informační systém Helios Orange

Společnost PC HELP Vás srdečně zve na bezplatný seminář určený pro vrcholový management podniků, systémové manažery, vedoucí pracovníky a administrátory podnikových IS. Seminář má název: "Komplexní podnikový informační systém Helios Orange - ERP systém pro Vaši budoucnost".

Seminář se uskuteční ve středu 14. října 2008, v 9:00 – 12:30 hodin. Místem konání je salonek Harmony Club Hotelu, ul. 28. října 170 Ostrava - Mariánské Hory.

Chcete znát:

Přednášející:
Marie Hranáčová - metodik a analytik s 18 letou praxí v oboru ERP
Ing. Karel Hranáč - analytik, návrhář a programátor s 21 letou praxí v ERP

REGISTRACE: www.pchelp.cz/helios nebo přes e-mail: seminar@pchelp.cz či tel.: 597 578 510, mobil: 603 196 267

O společnosti PC HELP

Na trhu s informačními technologiemi působí společnost PC HELP, partner informačních systémů Helios, již více než 16 let a zaměřuje se především na vývoj a implementaci softwarových řešení pro podnikovou sféru a veřejnou správu. Vlastní vývojové týmy jsou připraveny řešit vývoj zakázkových aplikací a mají za sebou již řadu úspěšně realizovaných projektů. Za všemi produkty stojí servisní týmy a lidé, kteří se starají o to, aby softwarové produkty přinášely svým uživatelům očekávané efekty a nestávaly se těžko zvládnutelnou přítěží. Společnost působí v celé České republice s hlavním sídlem a dvěmi pobočkami v Třebíči. Dále s pobočkami v Praze, Hlučíně a dislokovaným pracovištěm v Brně a Pardubicích. Firemní tým tvoří v současné době přes 60 zaměstnanců a stále se rozrůstá.


18.09.2008 - Eva Čížková