Zveme vás na seminář Efektivní řízení výroby

Společnost LCS International společně se svými obchodními a technologickými partnery, si Vás dovoluje pozvat do Poděbrad na odborný seminář na téma Efektivní řízení výroby prostřednictvím informačních systémů. Seminář je určen pro vedoucí pracovníky výrobních firem, především pak pro výrobní ředitele, vedoucí výroby a jednatele společností. Seminář bude přínosem i IT manažerům či ostatním osobám pověřenými správou, rozvojem nebo zaváděním informačních systémů ve výrobních společnostech.

Seminář se uskuteční 9. října 2008 od 8.30 do 15 hodin v konferenčním centru Lázeňská kolonáda, Nám. TGM 433/II v Poděbradech.

Na semináři, kromě přednášejících, vystoupí zástupci managementu výrobních společností GS Technik spol. s r.o. a Brück AM, s.r.o. a podělí se o své zkušenosti a názory z výběru a zavádění informačních systémů. Hlavní program semináře:

Doprovodný program semináře - Praktické ukázky, konzultace a předvedení řešení:

Svoji bezplatnou účast můžete potvrdit na www.helios.eu, na mailové adrese monika.usiakova@helios.eu nebo prostřednictvím telefonu, kde Vám také rádi zodpovíme případné dotazy +420 244 104 111.

Těšíme se na setkání s vámi.


01.10.2008 - Hana Janišová