Zveme vás na nový seminář společnosti Melzer

Zveme vás na seminář s názvem "Přechod na nový IS v průběhu roku", který pořádáme v rámci Tour de QI. Přechod na nový informační systém je náročný proces, který významným způsobem zasahuje do běžného firemního provozu. Většina společností navíc postupuje podle zažitého schématu "nejjednoduššího" řešení, a to přechod k 1.1.

Přechod na nový IS na přelomu kalendářního roku je výhodný z pohledu účetního – je však optimální z pohledu hlavního procesu, který Vám přináší peníze?

Přijďte si poslechnout, jaké výhody, ale také komplikace přináší přechod na nový IS s „ostrým startem“ rutinního používání v průběhu roku. Věříme, že konzultace s našimi odborníky Vám umožní udělat si na tuto problematiku komplexní názor a budete tak schopni pro váš projekt připravit ideální harmonogram.

Seminář je určený především vedoucím pracovníkům zejména obchodních a výrobních firem, kteří stojí před rozhodnutím změnit či aktuálně zavést informační systém a zamýšlejí se nad otázkou, které období pro tento náročný projekt zvolit.

Seminář se uskuteční v rámci Tour de QI ve dnech:
29.10.2008 v hotelu Maximus Resort, Kníničky 316, Brno
4.11.2008 v hotelu Olšanka, Táboritská 23, Praha 3 – Žižkov

Více informací včetně programu naleznete zde

Registrovat se můžete prostřednictvím formuláře umístěného na adrese www.melzer.cz/tour nebo na telefonním čísle +420 588 500 111.

Seminář je pro všechny registrované ZDARMA.

O společnosti Melzer

Společnost Melzer nachází uplatnění jako partner poskytující služby související s informačními systémy především v segmentech výroby, obchodu, služeb a dalších specifických oborů, jako například ve vodárenství. Více než patnáctiletá aktivní práce a množství realizovaných projektů ji řadí mezi úspěšné firmy v oboru informačních technologií. QI AWARD V.I.P. - také letos získala společnost Melzer ocenění od společnosti DC Concept a.s., tvůrce prvního elastického informačního systému QI. Potvrdila tak pozici největšího implementačního partnera tohoto IS. Již více než rok podléhají veškeré činnosti ve firmě řízení podle normy EN ISO 9001:2000.


06.10.2008 - Eva Abrahámová