Zveme vás na setkání uživatelů IFS Aplikací

Společnost Altec pořádá tradiční setkání uživatelů IFS Aplikací z České i Slovenské republiky, které proběhne 4.11.2008 ve Dvoře Králové nad Labem.

V úterý 4.11.2008 připravujeme tradiční setkání uživatelů IFS Aplikací z České i Slovenské republiky. Setkání proběhne stejně jako v minulosti v Penzionu za vodou ve Dvoře Králové nad Labem, který se nachází hned vedle sídla naší společnosti. Mezi základní body programu je zařazen mj. informační blok o změnách v organizaci podpory, uvolnění napjatě očekávané nové verze IFS Aplikace 7.5 pro český trh včetně informací souvisejících s případným přechodem z verze 2003 na verzi 7.5 a mnoho dalších.

Neoficiálně akce začíná již v pondělí 3.11. večer večeří v hotelové restauraci za účasti vedení pořádajících společností ALTEC a IFS Czech.

Srdečně zveme nejen všechny uživatele IFS Aplikací z ČR a SR, ale i zástupce odborného tisku a vysokých škol. Bližší informace naleznete na našem webu: www.altec.cz.

O společnosti ALTEC

Společnost ALTEC se řadí mezi přední systémové integrátory v České republice. Jako česká akciová společnost se základním kapitálem více než 10 mil. Kč působí na trhu s informačními technologiemi od roku 1991. V současné době zaměstnává přes 50 vysoce kvalifikovaných odborníků, kteří jsou díky svým zkušenostem schopni zajistit kompletní služby v oblasti informačních systémů. Hlavním cílem společnosti ALTEC je poskytovat ucelená řešení, která pomáhají svým uživatelům řešit konkrétní potřeby jejich podnikatelské praxe. V oblasti ERP systémů se ALTEC opírá o produkty vlastního vývoje, ALTEC Aplikace a PERMIS a dále pak o softwarové produkty švédské společnosti Industrial & Financial Systems (IFS AB).

O společnosti IFS a IFS Aplikacích

IFS (OMX STO: IFS) IFS, je jeden z vedoucích globálních dodavatelů podnikových aplikací, dodává řešení, která umožňují organizacím rychle reagovat na změny trhu, umožňují, aby byly zdroje použity agilnějším způsobem za účelem dosažení lepší výkonnosti podniku a konkurenční výhody.

IFS byla založena v roce 1983 a disponuje 2.600 zaměstnanci, v současnosti má přes 600.000 uživatelů napříč sedmi klíčovými vertikálními sektory: letectví a obrana, automobilový průmysl, high-tech, průmyslová výroba, zpracovatelský průmysl, stavební průmysl a správa zařízení, utility a telekomunikace. IFS Aplikace poskytují rozšířenou funkcionalitu ERP, včetně řízení dodavatelského řetězce (SCM); správa majetku (EAM); údržba, oprava a revize (MRO); řízení životního cyklu výrobku (PLM); řízení vztahů se zákazníky (CRM); a správa podnikových obchodních procesů (CPM). IFS Aplikace jsou k dispozici v 54 zemích a ve 22 jazycích.


22.10.2008 - Romana Lárová