Zveme vás na přednášku: B2B marketing v praxi

Dovolte, abychom pozvali na odbornou přednášku nazvanou Specifika marketingu informačních systémů v oblasti 5P aneb B2B marketing v praxi. Přednášku povede Mgr. Vladimír Prinke, MBA, ředitel pro marketing a rozvoj společnosti Karat Software. Přednáška se koná 27. listopadu na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně. Srdečně zváni jsou všichni zájemci z podnikové praxe a akademické sféry. Pracovníci členských a partnerských organizací CVIS-ČSSI se mohou této přednášky zúčastnit zcela zdarma.

Osnova přednášky:

Součástí přednášky jsou příklady marketingové komunikace dodavatelů informačních systémů na českém trhu a citace výsledků řady výzkumů.

Datum a místo konání:

27. listopadu 2008, ve čtvrtek, od 13.30 do 15.00
Univerzita Tomáši Bati ve Zlíně
Fakulta managementu a ekonomiky
Mostní 5139
Přednáškový sál B

Srdečně zveme všechny zájemce.

Prezentace je k dispozici pro členy a partnery CVIS po přihlášení na CVIS.CZ v sekci ke stažení.

O přednášejícím

Mgr. Vladimír Prinke, MBA, vystudoval humanitní obory na Karlově univerzitě v Praze. Po krátkém praktickém působení ve školství se začal věnovat řízení firem. Během šestnáctileté praxe ve vrcholných manažerských pozicích řídil ekonomické subjekty různých velikostí. Dosavadní zkušenosti nasbíral v oblasti vrcholového sportu, u zahraniční společnosti ve finanční sféře a oblasti informačních technologií. Průběžně absolvoval četná studia ekonomického a manažerského zaměření. V roce 2005 ukončil typ amerického exekutivního studia MBA. Po celou dobu kariéry se kromě manažerského řízení zaměřuje především na rozvoj a tvorbu strategií v oblasti marketingu a obchodu, a to jak v segmentu B2C, tak v současnosti B2B segmentu.


23.11.2008 - Petr Sodomka