Zveme vás na seminář pro dodavatele automobilového průmyslu

Společnost Minerva Česká republika pořádá, ve spolupráci s automobilovými organizacemi Odette International a její národní organizací Odette Česká republika, společností QAD a automobilkou Renault, již pátý ročník odborného semináře pro dodavatele automobilového průmyslu.

Pátý ročník semináře pro dodavatele automobilového průmyslu nese název Využijte období recese ke zdokonalení procesů a buďte připraveni na růst.

Seminář se koná 16. dubna 2009 v prvorepublikové budově Autoklubu ČR na Opletalove ulici č. 29 v centru Prahy.

Významnými přednášejícími, kteří exkluzivně vystoupí na semináři, je předseda evropské organizace Odette International John Canvin a zástupkyně Renaultu ve slovinském závodě Revoz Simona Rihtar.

Seminář se během své existence vyprofiloval na podobu mezinárodní konference odborné úrovně a dodavatelé, kteří pravidelně dávají programu a organizaci vysoké hodnocení, přijíždí ve velkém počtu. V loňském roce, mimo českých dodavatelů, přijeli na seminář účastníci ze Slovenska, Maďarska, Polska a Rumunska. Letošní ročník jsme zaměřili na postavení dodavatelů v současném období finanční a hospodářské recese. Důraz budeme klást na štíhlé procesy napříč dodavatelským řetězcem s využitím dostupných best practices. Informace z prostředí evropského automobilového průmyslu z pohledu OEM a dodavatelů podá ve svém vystoupení předseda evropské automobilové organizace Odette International John Canvin. Nesporným přínosem bude účast Simony Rihtar ze slovinského závodu Renault, kde se montuje například Renault Twingo. Jako zástupce OEM je inspirativním bodem v programu s požadavky a přístupem ke svým dodavatelům. Tradičně vystoupí Terry Onica a Etienne Ouvry ze společnosti QAD, kteří úzce spolupracují jak s automobilovými organizacemi, tak se samotnými automobilkami a dodavateli. Účastníci budou informováni o připravovaných změnách ve standardu MMOG/LE (Materials Management Operations Guideline/Logistics Evaluation), který je celosvětově používán v automobilovém průmyslu. Vladimír Bartoš z Minervy představí lokální podporu, zavedení a přínosy štíhlé výroby a dále například mapu podnikových procesů, která vyhovuje požadavkům standardu.

Pro registrované účastníky je vstup na seminář zdarma. On-line registrace bude otevřena v březnu na www.minerva-is.eu. Pro účastníky semináře je zajištěno simultánní tlumočení do českého i anglického jazyka. Seminář je určen pro dodavatele automobilového průmyslu (výrobce) a především pro pozice: vedoucí nákupu, vedoucí logistiky, vedoucí řízení kvality, ředitel závodu, finanční ředitel a IT manažer.

Na seminář navazuje školení standardu MMOG/LE pro dodavatele, které povedou odborníci ze společnosti Minerva ČR. Školení bude pokračovat do 17. dubna 2009. Přihlásit se na něj můžete samostatně na www.minerva-is.eu nebo milena.sklenarova@minerva-is.cz. Registrace bude otevřena v březnu. Minerva ČR je členem Odette ČR a je autorizovaná pro školení a související služby standardu MMOG/LE. Minerva spolupracuje s QAD v realizaci školení v Rusku a střední Evropě. Vyhlášení otevřených školení MMOG/LE můžete sledovat v průběhu roku na webech Minerva, Odette ČR a Sdružení AP/ZAP.

O společnosti Minerva

Společnost Minerva je výhradním poskytovatelem podnikových aplikací firmy QAD v ČR a SR a působí také jako distributor QAD ve východní Evropě.

Minerva je organizace úzce orientovaná na zákazníka, která pomáhá výrobním a distribučním společnostem zlepšit jejich celkové řízení podniku s větší efektivností, kontrolou a produktivitou implementací informačních systémů. Minerva je schopna svým zákazníkům nabídnout veškeré služby od instalace softwaru a poradenství až po systémovou integraci a e-business řešení světové třídy. Dlouholeté zkušenosti na trhu plánovaní podnikových zdrojů (ERP) a více než 100 společností užívajících informační systém QAD Enterprise Applications v České republice, na Slovensku, v Rusku, na Ukrajině a v Litvě potvrzují, že spokojenost zákazníka je pro Minervu závazkem. Více informací naleznete na www.minerva-is.eu.


03.03.2009 - Alena Pribišová