Zveme vás na 7. odbornou konferenci KARAT Open 2004

V prostorách Břevnovského kláštera v Praze proběhne ve středu 28. dubna 2004 již 7. ročník odborné konference KARAT Open 2004. Konference je určena pracovníkům managementu českých i zahraničních firem, působících v ČR, IT odborné veřejnosti a médiím.

Na konferenci bude představena nová verze informačního systému KARAT, který přichází od verze 2004 s novým designem, novými moduly a novou funkčností. Vzhledem k termínu akce je jedním z témat i vstup ČR do EU. Účastníci konference budou mít možnost seznámit se změnami, které vstup do EU přinese, a jejich zapracováním do IS KARAT.

Na praktické ukázce bude demonstrována uživatelská přívětivost a funkčnost IS KARAT. Prostřednictvím vývojových partnerů bude představeno řešení pro "Plánování a řízení výroby" a řešení pro stavební společnosti. Specializované workshopy se budou zabývat vývojovými nástroji, trendy a uživatelskými vlastnostmi systému.

Na konferenci vystoupí představitelé vrcholového managementu společnosti I.F.T. PROGRES. Hlavními partnery konference KARAT Open jsou společnosti IBM ČR a Sybase ČR. Organizátorem konference KARAT Open je společnost I.F.T. PROGRES, a. s. - výrobce a dodavatel informačního systému KARAT.

O společnosti I.F.T. PROGRES, a. s.

Společnost I.F.T. PROGRES je významným výrobcem a dodavatelem komplexních informačních systémů a doprovodných služeb s více jak desetiletými zkušenostmi. Stěžejní činností I.F.T. PROGRES je vývoj, implementace a správa informačních systémů. Základem současné nabídky jsou dva typy kompletního programového vybavení - informační systémy KARAT a ISO, jejichž společným rysem je uživatelská přívětivost, otevřenost a modularita.

O informačním systému KARAT

Informační systém KARAT je komplexní informační sytém využívající technologii Client/Server, určený pro řízení středních a velkých obchodních a výrobních organizací. Systém je vyvíjen s důrazem na otevřenost. Je portován na databázové stroje Sybase ASA, Sybase ASE a Microsoft SQL a pracuje pod operačními systémy Microsoft a UNIX.

Klikněte na obrázek pro zvětšení




Pro více informací, prosím, kontaktujte:

Ladislava Kosíková
Marketing Manager
I.F.T. PROGRES, a. s.
ladislavak@iftprogres.cz
Tel.: 581 737 116
Mobil: 602 566 570


15.03.2004 - Ladislava Kosíková