Zveme vás na seminář - podnikový informační systém Helios Orange

Společnost PC HELP vás srdečně zve na bezplatný seminář určený pro vrcholový management podniků, ekonomy, vedoucí pracovníky a administrátory podnikových IS.

Seminář s názvem ERP systém pro Vaši budoucnost - srdce vašeho podniku se uskuteční ve středu 27. května 2009, v 9:00 – 12:30 hodin. Místem konání je salonek Harmony Club Hotelu, ul. 28. října 170 Ostrava - Mariánské Hory.

Co se dozvíte:

Program semináře:

REGISTRACE: www.pchelp.cz/helios, e-mail: seminar@pchelp.cz, tel.: 597 578 511, mobil: 603 196 267

Více informací k jednotlivým tématům semináře najdete na www.pchelp.cz/helios. O své zkušenosti a názory se zde s Vámi podělí odborníci, kteří nasazují podnikové informační a ERP systémy více než 18 let. Výsledky naší práce můžete nalézt v náročných a rychle rostoucích podnicích z různých oborů podnikání.

Přednášející: Marie Hranáčová - metodik, analytik návrhář, vedoucí projektu - praxe 18 let Ing. Karel Hranáč - analytik návrhář, programátor, vedoucí projektu - praxe 21 let

O společnosti PC HELP

Na trhu s informačními technologiemi působí společnost PC HELP, partner informačních systémů Helios, již více než 16 let a zaměřuje se především na vývoj a implementaci softwarových řešení pro podnikovou sféru a veřejnou správu. Vlastní vývojové týmy jsou připraveny řešit vývoj zakázkových aplikací a mají za sebou již řadu úspěšně realizovaných projektů. Za všemi produkty stojí servisní týmy a lidé, kteří se starají o to, aby softwarové produkty přinášely svým uživatelům očekávané efekty a nestávaly se těžko zvládnutelnou přítěží. Společnost působí v celé České republice s hlavním sídlem a dvěmi pobočkami v Třebíči. Dále s pobočkami v Praze a Hlučíně. Firemní tým tvoří v současné době přes 60 zaměstnanců a stále se rozrůstá.


11.05.2009 - Eva Čížková