Zveme vás na seminář společnosti Melzer

Společnost Melzer vás zve na odborný seminář určený především vedoucím pracovníkům zejména obchodních a výrobních firem. Pokud si uvědomujete význam správného fungování firemních procesů a chcete se o této problematice dozvědět více jak z jednotlivých přednášek, tak díky praktickým zkušenostem ostatních účastníků akce, budeme se těšit na osobní setkání.

Zveme vás na nový seminář společnosti Melzer, jehož hlavní téma bude Efektivita firemních procesů, jejich podpora v informačním systému a financování projektů z fondů EU.

O procesech a jejich důležitosti pro konkurenceschopnost každé firmy se toho napsalo již mnohé. Zejména v současnosti, kdy se neustále zvyšuje tlak na snižování nákladů, zrychlování schopnosti reakce na očekávání zákazníka atd., je toto téma velmi aktuální. V našich prezentacích se zaměříme na praktickou stránku tohoto fenoménu: Jak poznáte, že něco není v pořádku? Jaký vliv mají na efektivitu procesů zájmy jednotlivých zaměstnanců či nedokonalý IS? Povíme si, jak změny navrhnout, realizovat a následně udržovat tak, aby zůstaly stále aktuální.

Představíme Vám zajímavé projekty, které Vám mohou pomoci financovat nejen změnu či obnovu IS, ale také např. komplexní vzdělávací program. Poradíme Vám, jak se na takový projekt připravit, jakými zásadami se řídit a co je dobré vědět, abyste byli úspěšní.

Seminář je určený především vedoucím pracovníkům zejména obchodních a výrobních firem.

Akce se uskuteční v rámci Tour de QI ve dnech:
26.5.2009 v hotelu Maximus Resort, Kníničky 316, Brno
28.5.2009 v hotelu Olšanka, Táboritská 23, Praha 3 – Žižkov

Registrovat se můžete prostřednictvím formuláře zde nebo na telefonním čísle +420 588 500 111.

Seminář je pro všechny registrované ZDARMA.

O společnosti Melzer

Společnost Melzer poskytuje služby související s informačními systémy především v segmentech výroby, obchodu, služeb a dalších specifických oborů, jako například ve vodárenství. Více než sedmnáctiletá aktivní práce a množství realizovaných projektů ji řadí mezi úspěšné firmy v oboru informačních technologií.

QI Gold Partner 2009 - také letos získala společnost Melzer nejvyšší ocenění od společnosti DC Concept, tvůrce prvního elastického informačního systému QI. Potvrdila tak pozici největšího implementačního partnera tohoto IS.

Od roku 2007 podléhají veškeré činnosti ve firmě řízení podle normy EN ISO 9001:2000.


11.05.2009 - Eva Abrahámová