Zveme vás na seminář Výrobní procesy pod kontrolou

Přijměte pozvání firmy ITeuro na odborný seminář určený pro zástupce výrobních podniků, kteří hledají potenciál ke zlepšení, chtějí eliminovat rizika při svých rozhodnutích a dělat správná rozhodnutí ve správný čas. Seminář se uskuteční v rámci 51. Mezinárodního strojírenského veletrhu.

Seminář se uskuteční dne 15. září 2009 ve 13.00 hod., v hotelu HOLIDAY INN, Brno, Křížkovského 20 (salonek "GAMA").

Na konkrétních příkladech z praxe Vám ukáže přínosy dosažené změnou podnikových procesů ve společnosti BIKE FUN International a Wikov MGI.

Program semináře:

Připojte se ke společnostem Wikov MGI, BIKE FUN International, ISAN Radiátory nebo KRÁLOVOPOLSKÁ, které zvyšují svou výkonnost efektivnějším řízením podnikových procesů a lepším využitím stávajícího informačního systému.

Rezervujte si tento den jako příležitost získat nové informace o řešení situací, se kterými se denně potýkáte ve Vašem podniku. Svou účast na semináři potvrďte do 5. září 2009 prostřednictvím e-mailové adresy marketing@iteuro.cz nebo na telefonním čísle +420 596 173 430. Seminář je pro všechny registrované zdarma.

Na setkání s Vámi se těší zástupci společnosti ITeuro.

O společnosti ITeuro

Společnost ITeuro poskytuje svým zákazníkům profesionální služby a perspektivní řešení zaměřená na zvyšování efektivity řízení výrobních podniků. Poradenstvím v oblasti logistiky (výrobní, skladové a distribuční), plánování a řízení výroby, umožňuje výrobním podnikům optimalizovat vnitropodnikové procesy, zvyšovat výkonnost a dosahovat kvalitnějších výsledků vedoucích k posílení pozice na trhu. Na podporu svých záměrů ITeuro využívá produkty americké společnosti Infor Global Solutions, která je s více než 70 000 zákazníky nejvýznamnějším tvůrcem podnikových aplikací.


21.08.2009 - Liana Bérešová