Frost & Sullivan ocenila InterSystems

Praha, 30. listopadu 2009 - Společnost InterSystems Corporation oznámila, že jí poradenská a analytická firma Frost & Sullivan udělila za rok 2009 prestižní ocenění za maximální orientaci na zákazníka "European Hospital Information System Customer Value Leadership Award".

Ocenění bylo společnosti InterSystems uděleno za "orientaci na zákazníka projevující se rozšířenou nabídkou produktů a zákaznických služeb, což vede k vysoké spokojenosti zákazníků a k jejich věrnosti".

Konstantinos Nikolopoulos, programový vedoucí z Frost & Sullivan, při předávání ceny řekl: "Klíčovým faktorem úspěchu společnosti InterSystems na trhu se zdravotnickými informačními technologiemi, kde panuje velká konkurence, je to, že se zaměřuje na zákazníka. InterSystems se umístila na prvních pozicích i v nejnovějších průzkumech zabývajících se efektivitou nákladů, aktivním zapojením dodavatelů, zlepšením pracovní výkonnosti, hodnocením kvality produktů, rychlou implementací v rámci finančního plánu."

Phil Birchall, ředitel pro rozvoj projektů v oblasti zdravotní péče, společnost InterSystems, udělení ceny komentoval: "Máme z této ceny velikou radost, protože je uznáním toho, že se snažíme být našim zákazníkům z oblasti zdravotní péče hodnotným technologickým partnerem."

V předchozích měsících společnost InterSystems oznámila, že její platforma pro výměnu zdravotnických informací na regionální i celostátní úrovni InterSystems HealthShare sehrála nejdůležitější úlohu při úspěšném dokončení první fáze projektu švédského národního zdravotnického informačního systému – Národní databáze pacientů (NPÖ). Propojený zdravotnický informační systém InterSystems TrakCare bude navíc fungovat na ostrově Jersey v USA, aby zajistil vytvoření celoostrovního integrovaného systému záznamů využitelných při akutní péči, v oblasti pečovatelských služeb, při péči o duševní zdraví a v oblasti služeb sociální péče.

Na slavnostním předání cen Frost & Sullivan byla jednomu z partnerů InterSystems, společnosti JAC Medicines Management, která má na trhu s aplikacemi pro zdravotnictví vedoucí pozici, letos udělena cena "European e-Prescription Systems Technology Innovation Award" za neustálé inovace a upgradování jednotlivých složek technologie elektronického předepisování léků.

O společnosti InterSystems

InterSystems Corporation patří mezi světové lídry v oblasti softwaru pro propojenou zdravotní péči. Sídlí v Cambridge v americkém státě Massachusetts a má pobočky ve 22 zemích. InterSystems dodává inovativní produkty, které umožňují rychlý vývoj, implementaci a integraci podnikových aplikací.

InterSystems HealthShare je platforma pro nejrychlejší vývoj regionálních a celostátních zdravotnických informačních systémů. InterSystems TrakCare je pokročilý webový informační systém, s nímž lze rychle využívat výhod elektronických záznamů o pacientech. InterSystems Ensemble je platforma pro rychlou integraci a vývoj, která obohacuje aplikace o nové funkce a umožňuje jejich propojení. InterSystems Caché® je vysoce výkonná objektová databáze, která umožňuje vytvářet rychlejší a škálovatelnější aplikace. InterSystems DeepSee je software, který do transakčních systémů přidává vestavný nástroj pro podnikovou inteligenci (Business Intelligence) fungující v reálném čase, což umožňuje činit lepší rozhodnutí spojená s řízením firmy.


01.12.2009 - Zuzana Záhorová