Jak využít dotací při implementaci nového informačního systému

Uvažujete o změně či pořízení nového informačního systému a nemáte potřebné informace o tom, jakým způsobem můžete využít dotace z EU? Pak právě pro Vás připravuje společnost Melzer únorová setkání.

Máte zájem o informační systém, ale nemáte dostatek financí? Víte o možnosti zafinancovat pořízení ERP systému z dotací, ale nemáte čas zjišťovat, co potřebujete a zda máte na dotaci nárok?

Společnost Melzer ke QI nabízí řadu nadstandardních služeb a jednou z nich je právě pomoc se získáním dotací pro financování informačního systému.

Využijte poslední možnosti získat finance z programu ICT v podnicích a přijďte se podívat na seminář, který pro Vás připravila společnost Melzer ve spolupráci s Partnery akce.

Partneři akce:

Cíl setkání:

Místo a datum konání:

Účast na akci je zdarma.

Kromě toho vám nabízíme poradenství k získání dotací zcela ZDARMA!

Registrovat na seminář se můžete zde.

Mediální partner akce: SystemOnLine

O společnosti Melzer

Společnost Melzer poskytuje služby související s informačními systémy především v segmentech výroby, obchodu, služeb a dalších specifických oborů, jako například ve vodárenství. Více než sedmnáctiletá aktivní práce a množství realizovaných projektů ji řadí mezi úspěšné firmy v oboru informačních technologií.

I letos získala společnost Melzer nejvyšší ocenění od akciové společnosti DC Concept, tvůrce prvního elastického informačního systému QI. Potvrdila tak pozici největšího implementačního partnera tohoto IS. V září 2009 společnost Melzer úspěšně prošla dohledovým auditem podle aktualizované normy ISO 9001:2008.


25.01.2010 - Eva Abrahámová