Zveme vás na přednášku Martina Bednára, generálního ředitele SAP ČR

Dne 27. dubna 2004 pořádá CVIS přednášku Martina Bednára, generálního ředitele SAP ČR. Pan Bednár bude hovořit o trendech v oblasti podnikových informačních systémů a o pozici společnosti SAP na českém i světovém trhu. Nebudou chybět ani praktické zkušenosti s implementací SAP, s nimiž ve svém příspěvku vystoupí Alexander Černý, kvestor Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně.

Přednáška se koná v úterý, 27. dubna, od 13.00 v prostorách Auly Academia Centra, Mostní ul., Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Pro všechny členy ČSSI je vstup na přednášku zdarma.

Program vystoupení

13.00-15.00

Podnikové informační systémy v ČR, trendy jejich vývoje, pozice společnosti SAP na českém i světovém trhu, možnosti využití produktů SAP pro malé a středně velké firmy

Ing. Martin Bednár, generální ředitel SAP ČR

15.00-17.00

Implementace informačního systému SAP na Univerzitě Tomáše Bati včetně praktických ukázek

1. Úvod - historie a důvody koordinovaného postupu několika veřejných vysokých škol při výběru a implementaci informačního systému pro řízení ekonomiky, stručný průřez aktivitami od května 2002 do současné doby.

2. Informační systém SAP - přehled jednotlivých modulů SAPu, rozsah implementace na UTB ve Zlíně, podrobnější výklad k modulům FI, SD, MM a CO/PS; stručnější výklad k částem Workflow a Manager's Desktop.

3. Praktické ukázky - zajímavé části z modulů FI, CO/PS a Manager's Desktop (pracovní nástroj managementu univerzity a vedoucích zaměstnanců)

RNDr. Alexander Černý, kvestor UTB ve Zlíně, Mgr. Monika Hrabáková, Centrum výpočetní techniky, UTB ve Zlíně


14.04.2004 - Petr Sodomka