Zveme vás na Symposium InterSystems

Společnost InterSystems vás zve na devátý ročník Symposia InterSystems - Moderní softwarové technologie pro aplikace s nápadem.

Symposium je mezinárodní konference, kterou každoročně pořádáme pro své zákazníky. Je jedinečnou příležitostí, při níž se můžete dozvědět informace o našich technologiích, setkat se s našimi vývojáři a vedoucími pracovníky, vyměnit si nápady se svými kolegy a získat praktické zkušenosti s novými vlastnostmi našich produktů:

Caché - vysoce výkonná objektová databáze
Ensemble - platforma pro rychlou integraci a vývoj
DeepSee - software, který do transakčních systémů přidává vestavný nástroj pro podnikovou inteligenci
HealthShare - platforma pro nejrychlejší vývoj regionálních a celostátních zdravotnických informačních systémů
TrakCare - pokročilý webový informační systém, s nímž lze rychle využívat výhod elektronických záznamů o pacientech

Již 9. ročník Symposia se koná 7 - 8. června 2010 v hotelu Cristal Palace v Mariánských Lázních v jednom z nejkrásnějších lázeňských míst v Evropě.

Pro více informací navštivte webové stránky: InterSystems.cz/Symposium2010

Již přes 32 let se více než čtyři milióny uživatelů po celém světě spoléhají na inovativní technologie InterSystems.

Těšíme se na setkání s Vámi.

O společnosti InterSystems

InterSystems Corporation patří mezi světové lídry v oblasti softwaru pro propojenou zdravotní péči. Sídlí v Cambridge v americkém státě Massachusetts a má pobočky ve 23 zemích. InterSystems dodává inovativní produkty, které umožňují rychlý vývoj, implementaci a integraci podnikových aplikací. InterSystems TrakCare je pokročilý webový informační systém, s nímž lze rychle využívat výhod elektronických záznamů o pacientech. InterSystems Ensemble je platforma pro rychlou integraci a vývoj, která obohacuje aplikace o nové funkce a umožňuje jejich propojení. InterSystems HealthShare je platforma pro nejrychlejší vývoj regionálních a celostátních zdravotnických informačních systémů. InterSystems Caché je vysoce výkonná objektová databáze, která umožňuje vytvářet rychlejší a škálovatelnější aplikace. InterSystems DeepSee je software, který do transakčních systémů přidává vestavný nástroj pro podnikovou inteligenci (Business Intelligence) fungující v reálném čase, což umožňuje činit lepší rozhodnutí spojená s řízením firmy.


15.04.2010 - Iveta Přidalová