Zveme vás na konferenci Trendy automobilové logistiky

Společnost Aimtec Vás srdečně zve na 11. ročník mezinárodní konference Trendy automobilové logistiky. V letošním roce Vás přivítáme v nových prostorech rekonstruované tovární haly z konce 19. století. Akci organizuje společnost Aimtec pod záštitou Sdružení automobilového průmyslu a Odette ČR.

Konference Trendy automobilové logistiky se uskuteční 15.-16.června 2010, v Galerie Wannieck, Brno.

Konference je hodnocena jako největší setkání automobilových dodavatelů ve střední Evropě. Zaměřuje se na aktuální témata v logistice a ve využití moderních prostředků IT v automobilovém průmyslu. Účastní se ročně více jak 150 zástupců výrobních společností převážně manažeři logistiky a výroby, IT a další odborníci z praxe.

1. den konference – Netradiční setkání pro dodavatele

V podvečer prvního dne je pro partnery a dodavatele do automobilového průmyslu připraveno společenské setkání. Přítomni budou dodavatelé v oblasti logistiky. Součástí večera:

• welcome drink
• odborná prezentace
• networking
• občerstvení s kvalitními moravskými víny doprovázené živou hudbou

2. den konference – Odborný program pro účastníky z podniků

Na konferenci TAL budou prezentovány nové oborové trendy a případové studie. V minulosti zde prezentovali své příspěvky špičkoví odborníci nejen z automobilového průmyslu, např. Vratislav Kulhánek, Industrial Advisors ı Petr Vodák, Miele ı Petr Vaněk, Hyundai Motor Manufacturing Czech ı Gérard Graufogel, PSA Peugeot Citroen ı Jiří Cee, Škoda Auto ı Oto Bydžovský, TPCA ı Michal Nosek, Plastika Kroměříž ı Libor Dobeš, Visteon-Autopal.

Registrujte se již nyní za speciálních podmínek na www.aimtec.cz.


19.04.2010 - Petra Troblová