ERP třídy Byznys: Systémy s vysokým komfortem

ERP třídy Byznys pocházejí z dílny společnosti J.K.R., která patří mezi pět největších českých producentů standardních ERP aplikací. Oba produkty této třídy - Byznys Win a Byznys VR - v sobě spojují jednoduchost a přehlednost ovládání s detailním propracováním jednotlivých funkčních oblastí. Díky vysokému uživatelskému komfortu a vynikajícímu poměru cena/užitná hodnota si získávají stále větší oblibu, a to na celém širokém segmentu výrobních a obchodních firem od 10 do 1 000 zaměstnanců. O všech důležitých technologických a funkčních vlastnostech ERP třídy Byznys, jejich možnostech v oblasti řízení výroby či podpory manažerského rozhodování si můžete přečíst v 15. díle našeho seriálu.

O seriálu Informační systémy pro české podniky

Cílem našeho seriálu je nabídnout čtenářům - manažerům, potenciálním uživatelům - hodnotnou informaci o možnostech moderních informačních systémů a dílčích IT řešení, která jsou nabízena na českém a slovenském trhu. Jednotlivé díly budou vznikat na základě osobní prezentace daného řešení dodavatelskou společností, dotazování k této prezentaci týmem CVIS a konfrontace se stávajícími uživatelskými organizacemi. Rozhodující pro uveřejnění tedy bude kvalita informací, nikoliv kvantita mnoha nepřesných údajů, jak tomu často v odborných periodicích bývá.

Každý produkt bude možné po určité době aktualizovat a doplňovat odkazy na případové studie či jiné důležité související články.

Přihlašovat vaše produkty k prezentaci a seznámit se s podmínkami zpracování a uveřejnění můžete na e-mailové adrese info@cvis.cz.


07.06.2010 - Petr Sodomka, Denisa Ferenčíková