Zveme vás na Svět informačních systémů 2010

Dovolte, abychom vás pozvali na mezinárodní konferenci Svět informačních systémů 2010, která se bude konat ve dnech 16. a 17. září, v brněnském hotelu Voroněž. Touto pozvánkou oficiálně představujeme program již sedmého ročníku, který se letos poprvé koná v Brně. Konferenci s námi nově spolupořádají Fakulta podnikatelská, VUT v Brně a vydavatelství CCB.

Konference se stejně jako v minulých letech zúčastní významné osobnosti české IT scény, podnikatelského světa, akademické sféry i zahraničních korporací. K prestižním vystupujícím tak budou patřit například Vladek Šlezingr, generální ředitel, IBM ČR, Jiří Majer, místopředseda Svazu českých a moravských výrobních družstev a Manažer roku 2001, Lumír Al-Dabagh, ředitel společnosti Beneš a Lát oceněné titulem PX Firma roku 2007 a Národní cenou kvality 2008, Radim Jančura, generální ředitel, Student Agency, Petr Karásek, obchodní a marketingový ředitel, Microsoft ČR, Manuel Schneider (SRN), vedoucí logistiky, GEMÜ Valves, Oldřich Příklenk, ředitel KPC-Group, Gartner Representative, Petr Koptík, předseda představenstva, Minerva Česká republika, Jaroslav Řasa, předseda představenstva, United Software, Martin Jirmann, generální ředitel, ABRA Software.

Jak se již na naší konferenci stalo tradicí, zúčastní se jí takřka kompletní špička českých softwarových tvůrců v oblasti podnikových informačních systémů. Za všechny jmenujme osobnosti, které společně vystoupí v jedné z panelových diskusí věnované českému ERP trhu. Jsou jimi Jan Mošovský, generální ředitel, Flores, Jan Melzer, generální ředitel, DC Concept, Branislav Ludva, generální ředitel, KARAT Software, Martin Cígler, generální ředitel a předseda představenstva, Cígler Software a Stanislav Sýkora, generální ředitel a předseda představenstva, Asseco Solutions.

Všechny důležité informace včetně programu konference a registračního formuláře najdete na webu www.svetis.cz.




26.08.2010 - Petr Sodomka, Hana Klčová