Diskuze

Oracle OpenWorld 2004 bude zahájen v Londýně

Oracle OpenWorld je konference a výstava společnosti Oracle pro rozhodující představitele firem, manažery IT i ostatních oblastí byznysu a uživatele. Letošní akce budou zaměřeny na dvě hlavní větve podnikání společnosti Oracle, tedy informační technologie a podnikové aplikace.

Londýn, 18. srpna 2004 - Registrace na sérii výstav a konferencí Oracle OpenWorld 2004, zaměřených na technologie a aplikační řešení, jsou již v plném proudu. Budou se konat 6. - 8. září v ExCeL Centre v londýnské čtvrti Docklands, 22. - 24. září v Amsterdam RAI v Amsterdamu a 28. - 30. září ve Fiera Milano Congressi v Miláně.

Ústředním tématem třídenních akcí bude nutnost integrace a úloha informační architektury při její realizaci. V průběhu konferencí bude prezentována technologie Oracle 10g včetně funkcí gridu a aplikační software Oracle E-Business Suite.

"Oracle v Evropě, na Středním východě a v Africe zaznamenal svůj dosud nejlepší rok," řekl Sergio Giacoletto, výkonný viceprezident společnosti Oracle EMEA. "Naše řada podnikových řešení vyhovuje potřebám velkých podniků i menších firem, které jsou základem mnoha národních ekonomik. Na konferencích OpenWorld se sejdou jedny z nejvýznamnějších osobností světa byznysu a budou hovořit o posledním vývoji v oblastech integrace, výpočetních sítí a rádiové identifikace."

Na konferencích vystoupí přední odborníci z odvětví, strategičtí partneři a vizionáří společnosti Oracle. Ve svých vystoupeních se budou zabývat tím, jak výpočetní sítě a podnikové aplikace mohou pomoci evropským firmám podstatně zkvalitnit správu informací a snížit náklady na provoz a informační technologie.

Jako řečníci vystoupí prezident společnosti Oracle Charles Phillips, předseda představenstva společnosti Oracle Jeff Henley a špičkoví manažeři společností Cap Gemini, Dell, Fujitsu-Siemens, HP, Intel, Network Appliance a Sun. Největší pozornost bude věnována školení, a proto je naplánováno přes 100 seminářů pro různá odvětví a oblasti podnikání. Témata seminářů se budou věnovat například analýze obchodních informací, řízení vztahů se zákazníky nebo řízení dodavatelského řetězce. Ve výstavní části budou prezentovány produkty a služby více než 60 dodavatelů. Rozsáhlý prostor Oracle DEMOgrounds nabídne možnost prakticky si vyzkoušet produkty a služby Oracle. Zároveň zde návštěvníci budou mít příležitost promluvit si s lidmi, kteří vyvíjejí, navrhují a implementují řešení Oracle.

Vůbec poprvé v oblasti EMEA se v rámci konference Oracle OpenWorld London koná ISV Forum programu Oracle PartnerNetwork. Na setkání více než 500 delegátů se existující i potenciální ISV partneři seznámí s možnostmi urychlení vývoje průmyslových řešení, jednodušší integrace a vývoje řešení založených na produktech Oracle.

"Oracle OpenWorld není jen o softwaru, školení, spolupráci a vzdělávání," řekl Sergio Giacoletto. "Smyslem této série konferencí je pomoci našim zákazníkům poučit se z úspěchů ostatních. Proto zde o nejlepších postupech budou hovořit vedoucí osobnosti průmyslu."

Online registrace na Oracle OpenWorld je k dispozici na adrese:

http://www.oracle.com/openworld/london/registration
http://www.oracle.com/openworld/amsterdam/registration
http://www.oracle.com/openworld/milan/registration

Pro bližší informace můžete využít následující kontakty:

Marta Lipovská
Oracle Czech, s.r.o.
+420 221 438 133
marta.lipovska@oracle.com


Michal Srba
Virklis Agency
+420 241 742 675
michal.srba@virklis.cz

18.08.2004 - Marta Lipovská - četlo 26688 čtenářů.

[ Zpět ]


Tento článek ješte není ohodnocen.Hodnocení článku:
nejlepší [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] nejhorší
Verze pro tisk

Jméno
E-mail
Opište kód :    
Text
*)
   
Odkazy - pravý sloupec


  • Odběr novinek
  • Partneři webu:




  •  
  • Aktuální akce CVIS:


  •  
    Informační systémy
    v podnikové praxi
    (2. aktualizované a rozšířené vydání)
     

  • Nejčtenější články:
    1. SystemOnLine.cz:

    2. Přehledy informačních systémů 

      ERP systémy
       

      Plánování a řízení výroby
       

    3. ČSSI
    4. SSSI
    5. VUT v Brně
    6. Systemonline.cz
    7. Výzkum a vývoj v ČR
    8. ICT unie
    9. Cacio
    10. Živě
    11. Lupa
    12. AKA-MONITOR
    13. Jiko Blog
    14. Databázový svět
    15. destinationCRM.com
    16. MyCustomer.com
    17. ZDNet
    18. Nucleus Research
    19. ComputerWeekly.com
    20. IDC
    21. Gartner
    22. Deloitte
    23. Accenture
    24. Capgemini
    25. CIO
    26. Forrester Research
    27. Aberdeen Group
    28. Archiv: