Diskuze

InterSystems kupuje TrakHealth

Cambridge, Massachusetts, USA - 14. června 2007 - Společnost InterSystems Corporation oznamuje, že koupila australskou firmu TrakHealth. Tato firma, která je aplikačním partnerem InterSystems od roku 1991, vyvíjí a prodává TrakCare - podnikový webově orientovaný zdravotnický informační systém, který je využíván ve 25 zemích. TrakHealth bude působit jako nezávislá pobočka společnosti InterSystems s vlastními prodejci.

Společnost InterSystems je přední dodavatel moderních databázových a integračních technologií. Její portfolio tvoří vysoce výkonná objektová databáze InterSystems Caché, platforma pro rychlou integraci InterSystems Ensemble a platforma pro bezpečnou výměnu zdravotnických informací na regionální i národní úrovni InterSystems HealthShare. Mezi klienty společnosti InterSystems patří podle hodnocení US News and World Report všech 10 největších nemocnic v USA.

Při dnešním ohlášení akvizice CEO InterSystems Terry Ragon řekl: "Spojení InterSystems a TrakHealth zlepší naše globální postavení a otevře nám nové velké obchodní příležitosti na mezinárodních trzích. Úspěch TrakHealth v Asii a Latinské Americe umožní společnosti InterSystems urychlit růst podílu na rozvíjejících se trzích, které zahrnují více než 70 % světové populace."

Ve svém prohlášení o novém obchodním vztahu COO TrakHealth Chris Chapman uvedl: "Díky silnému finančnímu zázemí společnosti InterSystems máme lepší výchozí pozici pro získávání a dodávání velkých projektů, které mění kvalitu poskytování zdravotní péče na místní, regionální i celostátní úrovni v mnoha zemích. Je to velký krok pro obě organizace i naše zákazníky po celém světě."

O společnosti InterSystems

InterSystems Corporation je již více než 29 let průkopníkem technologických inovací v databázových a integračních platformách. Vysoce výkonná objektová databáze InterSystems Caché a platforma pro rychlou integraci InterSystems Ensemble umožňují vývojářům rychle vytvářet, zavádět a integrovat vysoce výkonné systémy. Novým produktem portfolia InterSystems je platforma sloužící k rychlému vytvoření informačních výměnných sítí ve zdravotnictví, ve kterých jsou různými organizacemi sdílena klinická data na regionální i národní úrovni - InterSystems HealthShare.

Společnost InterSystems je lídrem integračních technologií, světovou jedničkou mezi dodavateli databází pro zdravotnictví a její produkty jsou používány většinou významných nemocnic a laboratoří, včetně 10 nejlepších amerických nemocnic podle hodnocení U. S. News and World Report. InterSystems má celosvětové ústředí v Cambridge v americkém státě Massachusetts, pobočky ve 20 zemích a poskytuje podporu zákazníkům v 88 zemích. Na technologie InterSystems spoléha více než 4 milióny uživatelů po celém světě.

O společnosti TrakHealth

Australská firma TrakHealth vyvíjí a prodává TrakCare, revoluční webově orientovaný zdravotnický informační systém, který přináší rychlé řešení pro zlepšení péče o pacienty a výhody elektronických zdravotních záznamů. Kromě poskytování kompletního podnikového klinického a administrativního řešení však TrackCare svojí inovativní technologií a metodikou "FastTrak to ePR" umožňuje také rychlou a bezproblémovou integraci informací ze stávajících systémů a řešení od různých dodavatelů. TrakHealth implementuje projekty, které zahrnují jak řešení pro jednotlivé nemocnice v různých zemích, tak plně integrované zdravotnické informační systémy na celostátní úrovni, jaké slouží například 6,5 milionu obyvatel ve městě Brasília a jeho okolí. TrakCare, který lze snadno přizpůsobit rozdílným systémům poskytování zdravotní péče ve veřejném i soukromém sektoru, je nainstalován v předních zdravotnických organizacích 25 zemí, včetně Velké Británie, Číny, Japonska a Indie.


14.06.2007 - Patrik Schober - četlo 7251 čtenářů.

[ Zpět ]


Tento článek ješte není ohodnocen.Hodnocení článku:
nejlepší [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] nejhorší
Verze pro tisk

Jméno
E-mail
Opište kód :    
Text
*)
   
Odkazy - pravý sloupec


  • Odběr novinek
  • Partneři webu:




  •  
  • Aktuální akce CVIS:


  •  
    Informační systémy
    v podnikové praxi
    (2. aktualizované a rozšířené vydání)
     

  • Nejčtenější články:
    1. SystemOnLine.cz:

    2. Přehledy informačních systémů 

      ERP systémy
       

      Plánování a řízení výroby
       

    3. ČSSI
    4. SSSI
    5. VUT v Brně
    6. Systemonline.cz
    7. Výzkum a vývoj v ČR
    8. ICT unie
    9. Cacio
    10. Živě
    11. Lupa
    12. AKA-MONITOR
    13. Jiko Blog
    14. Databázový svět
    15. destinationCRM.com
    16. MyCustomer.com
    17. ZDNet
    18. Nucleus Research
    19. ComputerWeekly.com
    20. IDC
    21. Gartner
    22. Deloitte
    23. Accenture
    24. Capgemini
    25. CIO
    26. Forrester Research
    27. Aberdeen Group
    28. Archiv: