Diskuze

Karat Software pronikl do bankovního sektoru

Přerov 10.4.2008 - Informační systém Karat od výrobce Karat Software byl vybrán pro podporu správních procesů ve společnosti BRE Bank S A, která je svými aktivitami ve střední Evropě více známá pod obchodní značkou mBank. Ta odstartovala úspěšně své aktivity v roce 2000 nejdříve v Polsku, a to v oblasti jak tradičního, tak elektronického bankovnictví.

mBank k dnešnímu datu disponuje 1,7 miliónu klientů přímo v Polsku, 60 tisíci klienty v České republice a 21,6 tisíci klienty na Slovensku. V těchto dvou regionech odstartovala mBank své operace souběžně v listopadu loňského roku 2007.

Smlouva o dodávce, implementaci a následné podpoře informačního system IS Karat byla podepsána začátkem tohoto roku přímo s generálním zastoupením značky Karat v Bratislavě, společností Karat Slovakia a.s. V současnosti probíhá synchronní implementace IS Karat jak u organizační složky společnosti mBank v Praze, tak na slovenské pobočce mBank přímo v Bratislavě. O náběhu do ostrého užívání informačního system Karat v obou regionech se uvažuje koncem jarních měsíců letošního roku a IS Karat bude hrát významnou roli v podpoře denní administrativy společnosti pod značkou mBank.

Informační systém Karat využívají v podnikovém řízení stovky středních a velkých obchodních a výrobních organizací v České a Slovenské republice. Předností systému je podpora více platforem a jeho jedinečná architektura umožňující rychlou realizaci specifických úprav dle potřeb uživatele.

O společnosti Karat Software

Akciová společnost Karat Software se řadí s více než 2 000 instalacemi svých produktů (IS Karat a IS ISO) mezi nejvýznamnější výrobce a dodavatele informačních systémů pro střední a větší společnosti na trhu České a Slovenské republiky. Vývoji a implementaci systémů se věnuje více jak 150 certifikovaných odborníků a svoje řešení dodává i prostřednictvím několika desítek certifikovaných partnerů. Ve své historii dosáhla řady ocenění a certifikací od předních mezinárodních společností a v roce 2007 získala nejvyšší úroveň certifikace od společnosti Microsoft - Microsoft Gold Certified Partner.


10.04.2008 - Romana Nitková - četlo 7189 čtenářů.

[ Zpět ]


Tento článek ješte není ohodnocen.Hodnocení článku:
nejlepší [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] nejhorší
Verze pro tisk

Jméno
E-mail
Opište kód :    
Text
*)
   
Odkazy - pravý sloupec


  • Odběr novinek
  • Partneři webu:




  •  
  • Aktuální akce CVIS:


  •  
    Informační systémy
    v podnikové praxi
    (2. aktualizované a rozšířené vydání)
     

  • Nejčtenější články:
    1. SystemOnLine.cz:

    2. Přehledy informačních systémů 

      ERP systémy
       

      Plánování a řízení výroby
       

    3. ČSSI
    4. SSSI
    5. VUT v Brně
    6. Systemonline.cz
    7. Výzkum a vývoj v ČR
    8. ICT unie
    9. Cacio
    10. Živě
    11. Lupa
    12. AKA-MONITOR
    13. Jiko Blog
    14. Databázový svět
    15. destinationCRM.com
    16. MyCustomer.com
    17. ZDNet
    18. Nucleus Research
    19. ComputerWeekly.com
    20. IDC
    21. Gartner
    22. Deloitte
    23. Accenture
    24. Capgemini
    25. CIO
    26. Forrester Research
    27. Aberdeen Group
    28. Archiv: