Diskuze

Zveme vás na setkání uživatelů IFS Aplikací

Společnost Altec pořádá tradiční setkání uživatelů IFS Aplikací z České i Slovenské republiky, které proběhne 4.11.2008 ve Dvoře Králové nad Labem.

V úterý 4.11.2008 připravujeme tradiční setkání uživatelů IFS Aplikací z České i Slovenské republiky. Setkání proběhne stejně jako v minulosti v Penzionu za vodou ve Dvoře Králové nad Labem, který se nachází hned vedle sídla naší společnosti. Mezi základní body programu je zařazen mj. informační blok o změnách v organizaci podpory, uvolnění napjatě očekávané nové verze IFS Aplikace 7.5 pro český trh včetně informací souvisejících s případným přechodem z verze 2003 na verzi 7.5 a mnoho dalších.

Neoficiálně akce začíná již v pondělí 3.11. večer večeří v hotelové restauraci za účasti vedení pořádajících společností ALTEC a IFS Czech.

Srdečně zveme nejen všechny uživatele IFS Aplikací z ČR a SR, ale i zástupce odborného tisku a vysokých škol. Bližší informace naleznete na našem webu: www.altec.cz.

O společnosti ALTEC

Společnost ALTEC se řadí mezi přední systémové integrátory v České republice. Jako česká akciová společnost se základním kapitálem více než 10 mil. Kč působí na trhu s informačními technologiemi od roku 1991. V současné době zaměstnává přes 50 vysoce kvalifikovaných odborníků, kteří jsou díky svým zkušenostem schopni zajistit kompletní služby v oblasti informačních systémů. Hlavním cílem společnosti ALTEC je poskytovat ucelená řešení, která pomáhají svým uživatelům řešit konkrétní potřeby jejich podnikatelské praxe. V oblasti ERP systémů se ALTEC opírá o produkty vlastního vývoje, ALTEC Aplikace a PERMIS a dále pak o softwarové produkty švédské společnosti Industrial & Financial Systems (IFS AB).

O společnosti IFS a IFS Aplikacích

IFS (OMX STO: IFS) IFS, je jeden z vedoucích globálních dodavatelů podnikových aplikací, dodává řešení, která umožňují organizacím rychle reagovat na změny trhu, umožňují, aby byly zdroje použity agilnějším způsobem za účelem dosažení lepší výkonnosti podniku a konkurenční výhody.

IFS byla založena v roce 1983 a disponuje 2.600 zaměstnanci, v současnosti má přes 600.000 uživatelů napříč sedmi klíčovými vertikálními sektory: letectví a obrana, automobilový průmysl, high-tech, průmyslová výroba, zpracovatelský průmysl, stavební průmysl a správa zařízení, utility a telekomunikace. IFS Aplikace poskytují rozšířenou funkcionalitu ERP, včetně řízení dodavatelského řetězce (SCM); správa majetku (EAM); údržba, oprava a revize (MRO); řízení životního cyklu výrobku (PLM); řízení vztahů se zákazníky (CRM); a správa podnikových obchodních procesů (CPM). IFS Aplikace jsou k dispozici v 54 zemích a ve 22 jazycích.


22.10.2008 - Romana Lárová - četlo 25718 čtenářů.

[ Zpět ]


Tento článek ješte není ohodnocen.Hodnocení článku:
nejlepší [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] nejhorší
Verze pro tisk

Jméno
E-mail
Opište kód :    
Text
*)
   
Odkazy - pravý sloupec


  • Odběr novinek
  • Partneři webu:




  •  
  • Aktuální akce CVIS:


  •  
    Informační systémy
    v podnikové praxi
    (2. aktualizované a rozšířené vydání)
     

  • Nejčtenější články:
    1. SystemOnLine.cz:

    2. Přehledy informačních systémů 

      ERP systémy
       

      Plánování a řízení výroby
       

    3. ČSSI
    4. SSSI
    5. VUT v Brně
    6. Systemonline.cz
    7. Výzkum a vývoj v ČR
    8. ICT unie
    9. Cacio
    10. Živě
    11. Lupa
    12. AKA-MONITOR
    13. Jiko Blog
    14. Databázový svět
    15. destinationCRM.com
    16. MyCustomer.com
    17. ZDNet
    18. Nucleus Research
    19. ComputerWeekly.com
    20. IDC
    21. Gartner
    22. Deloitte
    23. Accenture
    24. Capgemini
    25. CIO
    26. Forrester Research
    27. Aberdeen Group
    28. Archiv: